2014-04-01 09:07:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Nosztalgiázni támad kedve

Napi horoszkóp április 1-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Egy kisebb intrika közepébe csöppenhet a mai napon. Jól gondolja meg, ha a véleményét kérdezik, vagy tanácsot kérnek öntől, nehogy ön legyen kénytelen eljátszani az április bolondjának a szerepét. Vagy eleve vegye viccnek az egészet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Szerelmetes hangulatban van, a világ is éppen ezért rózsaszín lesz, akárcsak a kedve. A jókedv szerencsére ragadós, és ma mindenki vevő egy kis áprilisi bolondozásra. Csak nehogy a szerelem érzése is merő bolondság legyen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ön megszokta, hogy a párkapcsolatban a társa az irányító, ön pedig az alkalmazkodás nagymestere. Éppen ezért a kibúvók kereséséhez is a legjobban ért persze. Ma azonban önnek kell átvennie az irányítást. Be kell lássa: az sem könnyű!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Jobban tenné, ha ma kivételesen nem lenne türelmetlen és ellenséges. Az utóbbi időben nagyon megszokta, most pedig egyenesen elvárja, hogy az ön akarata érvényesüljön. A kompromisszumkészségnek legalább a látszatát meg kellene őriznie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon úgy érezheti, hogy az április kifejezetten önnel űz tréfát. Pedig csak egy véletlen pechsorozatnak válhat az áldozatává. A legjobb lenne, ha ki sem tenné a házból a lábát. De ha mégis muszáj, ne vegyen semmit a szívére!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Tele van munkával és megoldandó feladatokkal, ezért el is feledi, milyen nap is van ma. Hát persze, hogy áldozatául esik az ilyenkor szokásos tréfálkozásoknak. Ne mérgelődjön, inkább nevessen ön is egy jót a kollégáival!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma szorongós, szomorú kedvvel kezdi a napját, de szerencsére ez a nap önnek is ad alkalmat a nevetésre. A tréfamesterek bevonják, s bár először fanyalog, de aztán nagyon is belejön a mókázásba. Mindez nem gátolja meg a munkájában sem.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Skorpiók lelkesedése ma minden határon túl mehet. Természetes, hogy éppen ön lesz az, aki a legtöbb tréfát eszeli ki. Vigyázzon, nehogy csípős nyelvével valakit megbántson! A mértéket nem érdemes túllépni. Az már nem tréfa. Csak tré favicc.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Rengeteg a teendője, és önre nem jellemző módon a bolondozáshoz sincs kedve, annyira lefoglalja a munkája. Pedig nem minden a teljesítmény! Legalább azt értékelje, ha önt megtréfálják, ha már maga nem eszel ki bugyuta vicceket.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nehezen megy ma önnek a munka, folyton valami, vagy inkább valaki másra gondol. Még viccelődni sincs kedve, annyira lefoglalják a saját álmai. Pedig egy kicsit a munkájára is figyelnie kellene, mert lassan a körmére ég!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nosztalgiázni támad kedve, s az alkalmi időutazásba a családtagjait is bevonja. Talán kedve támad megmutatni a gyerekeinek ifjú évei helyszíneit. Ne aggódjon, egy csöppet sem fogja untatni őket. Sőt: örülnek, ha többet megtudhatnak önről.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Nem várt fordulatra számíthat ma a munkahelyén: valakinek a helye megüresedhet, ami találgatásra adhat okot a kollégái körében a jövőt illetően. Talán nem ártana elkezdeni konspirálnia önnek is, ha többet akar.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: